Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DEN HÄR VECKAN

… vill jag:

Måla. Har precis köpt ett kit med akvarell och invigde det igår kväll. Så avkopplande att kladda utan att tänka.

… ska jag:

Ha en del möten, skapa material till Metro, bloggen, Metro Mode och instagram. Maila en förfrågan till en kvinnlig branschkollega, prata om min senaste bok Trappträning på Allt för Hälsan-mässan och gå på prisutdelningen till Guldhjärtat där jag är finalist i ”Årets Förebild”.

Och ha en lång lördagsdejt med Anja och hennes familj. Och träffa två vänner på söndag. Och träna, ha intervju + plåtning för en tidning idag, käka födelsedagsmiddag för syrrans kille imorgon och lunchdejt på onsdag. Och se klart Planet Earth med Kim.

pt-fia

En bild från när vi bredde ut Anjas snygga yogamattor över halva kontoret. 

… är ledordet:

… Självförtroende. Ska verkligen försöka ingjuta det i mig inför den här veckan.

… hoppas jag:

Att jag får uppleva mer energi än de senaste veckorna. Vaknade piggare imorse och känner mig dessutom glad (!) vilket fick mig lättad. Kanske är jag på väg ur svackan för den här gången. Håller tummarna och gör mitt bästa för att främja energi.

… är jag tacksam för:

Kim, som är så underbar. Eftersom jag vart så sliten och deppad de senaste veckorna så överraskade han mig i lördags genom att hämta hem syrran efter frukost så jag kunde få en timmes massagebehandling. Han är mer än jag kan önska mig.

… tipsar jag om:

Allt för hälsan-mässan i helgen! Det händer massor med roligt i flera dagar. Jag är där på lördag och gör följande:

Aktivitetslabbet kl. 12.30, intervju + träningspass (kom i träningskläder!) .
Pratbubblan kl. 13.15, intervju och prat om min bok Trappträning och hälsa.

Önskar er en snäll vecka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
PT-Fias webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger