Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JAG FÖRELÄSER I JÖNKÖPING!

Det senaste året har jag börjat föreläsa mer och mer. Under våren blev det ett race med föreläsningar på allt från Göteborgsvarvet till Hedemora kommun, hos min gamla PT-utbildning och Täby Centrum. Det är något jag tänkt mycket på att jag vill utveckla och göra mer med åren och är så glad för varje tillfälle som jag får göra detta.

Och om precis en månad är det dags igen och den här gången får jag komma till Jönköping och breda ut mig på scenen i Jönköpings teater. Så roligt!!

Det vore såklart helt fantastiskt om ni vill komma och lyssna. Och hålla mig sällskap så jag slipper stå där helt själv. Föreläsningen heter ”Vägen till en sund livsstil” och den röda tråden är såklart den där förbaskade balansen och hur vi hittar en sund balans i vårt galna hälsosamhälle.

pt-fia föreläsning

Hoppas ni vill komma, ta med vänner och sprida det vidare.

>> Läs mer och köp biljetter HÄR! <<

 

Vill du eller ditt företag boka mig som föreläsare?

Kontakta mig på [email protected] 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
PT-Fias webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger