Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JAG BEHÖVER ETT STÖRRE ORD ÄN TACK!

Jag vet knappt vart jag ska börja. TACK känns för futtigt. Jag behöver något större och mer omfattande för att ens ha en chans att uttrycka min tacksamhet.

Igår vann jag det ärofyllda priset ”Årets Inspiratör” på Hälsopriset 2016 som instiftats av 1,6 miljonersklubben och 2,6 miljonersklubben.

Det är inte klokt. Jag är så enormt tacksam, så glad och så rörd. Det är helt fantastiskt!

Tack för all respons. Tack för allt stöd. Tack för all kärlek. Tack till alla som röstat. Tack till juryn. Tack till alla som läser och följer det jag gör. Tack till alla som gör mitt arbete möjligt. Tack för att jag får fortsätta prata om psykisk ohälsa i olika kanaler. Tack livet för att jag får uppleva det här. Tack nära och kära för att ni tar hand om mig. Tack alla!

Tack för den här fantastiska motiveringen:

”Årets inspiratör förmedlar hälsokunskap till alla, vilket är avgörande för vår folkhälsa. Denna personlighet förmedlar det vi alla behöver ta till oss för att stärka vår egen hälsa och därmed nationens välbefinnande.”

Några bilder från när priset delades ut och mitt namn ropades upp. Den glädjen!

hälsopriset pt-fia-6hälsopriset pt-fia-7hälsopriset pt-fia-8hälsopriset pt-fia-9hälsopriset pt-fia-10hälsopriset pt-fia-11hälsopriset pt-fia-14

Det här priset betyder så oerhört mycket av många olika anledningar. Det hjälper mig att förstå hur viktigt det är att fortsätta prata om hälsa ur ett helhetsperspektiv. Det gör mig trygg i att det går att göra något gott i sociala medier utan att kasta kläderna. Det hjälper mig även att förstå hur långt jag tagit mig från mitt djupaste mörker av utmattning och depression.

Är så djupt tacksam för allt detta! Får jag säga tack igen? Jag vill det. TACK!! <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • …bara ditt så fina och äkta leende är en inspiration att fortsätta kämpa! Grattis!

  MK 2016-02-03 12:05:28
  Svara
 • Grattis Bästa Fia! Du är en så fin människa inifrån & ut♡ Bästa inspirationen!

  Lisa 2016-02-03 05:33:28
  Svara
 • Varmt grattis! Kan inte tänka mig någon som förtjänar priset mer än du. Du är en ”voice of reason” i ett tränings- och hälsoklimat som ofta är alldeles för hetsigt och extremt. Du är så jäkla, jäkla viktig. Tack för det du gör!

  m 2016-02-02 22:10:45
  Svara
 • Du är grym! Så välförtjänt! 🙂

  Johanna 2016-02-02 18:31:28 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Vad roligt, grattis! 😀

  Johanna 2016-02-02 15:20:54
  Svara
 • Alltså du förtjänar det verkligen!!!! Wiohoo

  Erika, sambo, New York 2016-02-02 14:46:57 http://Erikalindgren.com
  Svara
 • STORT GRATTIS TILL DIG! Du förtjänar verkligen detta, kram!

  Maja 2016-02-02 13:49:39 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Grattis! Du är så värd det! Tack för att du fortsätter att skriva så kloka inlägg år efter år!

  Linn 2016-02-02 12:53:29
  Svara
 • GRATTIS. Det är du värd. Underbara du!

  LH 2016-02-02 12:18:08
  Svara
 • Grattis! Jag tycker verkligen att du är en värdig vinnare 🙂 Har följt din blogg i många år och tycker att du känns så genuin i ditt hälsotänk. Många tidningar byter diet- och träningstips varje vecka utefter rådande trender medan du håller fast vid sunt förnuft, kunskap och vikten av att ha ett helhetstänk. Jag tror att det är anledningen till att du är så populär 🙂 Grattis igen!

  jessica 2016-02-02 12:05:54 http://frenchlyspeaking.wordpress.com
  Svara
 • Grattis det är du verkligen värd – följer din blogg och har dessutom din bok, den tar jag fram och tittar i när jag känner mig stressad och behöver lite hjälp på vägen, många kloka råd och tankar. Läser som sagt här varje dag men dålig på att kommentera. Så ännu en gång GRATTIS 🙂

  Petra 2016-02-02 11:43:25
  Svara
PT-Fias webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger