om mig

MÖT SANNA NILSSON, del ett!

Jag är den första att beundra mina klienter och dess fantastiska kämparglöd. Jag blir varm i hjärtat och så oerhört lycklig när mina klienter når sina mål, kämpar vidare och ständigt höjer ribban för sig själva. Jag frågade min klient Sanna om hon ville dela med sig av sin historia till er och lyckligtvis svarade hon JA vilket resulterade i följande serie där ni får följa Sanna resa mot sina mål. Läs och njut, hon är grym!


Hej Fias läsare!

Sen 9 veckor tillbaka är jag en av Fias klienter. Sen 8 månader tillbaka är jag en trogen läsare av hennes blogg. Sen jag var runt 15 år har jag kämpat med min vikt. Det började med att jag kände mig alltid större än alla mina vänner och det kom några kommentarer som gjorde att jag verkligen trodde att det var så och att det spelade stor roll om jag vägde 5-10 kg mindre då skulle mitt liv förändras. Jag började prova alla sorters dieter, gick med i Viktväktarna, jag provade Nutrilett, Camebridge och allt vad dessa enbart-dricka-soppor-dieter heter. Jag provade dieter där man endast åt ägg, eller ananas, provade naturläkemedel som skulle se till att man tappade kilon ”utan att göra något alls”

Så höll jag på i flera år, och visst gick jag ner. Och upp. Och ner och upp igen. Som 19-åring flyttade jag till USA och när jag åkte dit hade jag precis lyckats gå ner en del och var relativt nöjd med mig själv. Men efter 6 månader i USA hade jag lyckats gå upp en hel del och jag var desperat att hitta ett sätt att igen gå ner i vikt. Jag tränade på gym men fel mat med fel träning gav inget och jag anlitade en PT för att få hjälp vilket den utsedde PTn intygade att han skulle hjälpa mig med. Så fort jag hade betalat brydde han sig inte nämnvärt om att jag skulle få resultat utan dök upp vid träningstillfällen men inte mycket mer än så. Alltså ingen hjälp eller resultat.

På något sätt lyckades jag tappa lite kilon tills jag ett år senare stod på svensk mark igen. Eftersom snabba resultat är det enda som varit viktigt för mig så har soppdieter varit något jag gjort många gånger. 2 gånger har jag gått ner runt 10 kg. Men det är inte under tiden man äter soppor som man kämpar. Kampen kommer när man väl börjar äta igen. Den inre stress man då känner över varje tugga man tar, varje måltid man intar och de val av mat man gör, stressen äter upp en. Det har egentligen alltid varit ett mål att kunna leva ett normalt liv, att ibland välja att äta godis och faktiskt njuta 100% av det. Hur många gånger gör man egentligen det?

Fortsättning följer ,.

Kommentera
Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...

Du glömde fylla i ditt namn!

10 kommentarer
NYHET
PT-Fias webbshop
Dölj
Hälsa
Josefines Yoga
senaste
Creative
Sandra Hjort
42 min
Man
Kevin Triguero
7 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
9 tim
Home
Julia K
10 tim
Lifestyle
Dasha Girine
11 tim
Home
Andrea Brodin
12 tim
Mode
Chrystelle Eriksberger
12 tim
Mode
Pamela Bellafesta
12 tim
Hälsa
PT-Fia
13 tim
Creative
Sandra Beijer
15 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
15 tim
Home
Sanna Fischer
15 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
16 tim
Man
Martin Hansson
17 tim
Mode
Emelie Wikström
17 tim
Mode
Petra Tungården
19 tim
Hälsa
Anja Forsnor
20 tim
Creative
Sara Edström
22 tim
Man
nycstreetjournal
22 tim
Lifestyle
Elin Johansson
23 tim
Creative
Flora Wiström
23 tim
Man
Niklas Berglind
1 dag
Hälsa
Foodjunkie
1 dag
Hälsa
Träningsglädje
1 dag
Lifestyle
Sanne Alexandra
1 dag
Mode
Fanny Ekstrand
1 dag
Man
Philip Conradsson
1 dag
Hälsa
Fannie Redman
1 dag
Creative
Linn Wiberg
1 dag
Man
Johan Hurtig
2 dag
Mode
Linn Eklund
3 dag
Home
Amelia Widell
5 dag